Meld je aan en maak een afspraak voor een verkennend gesprek.

Aanmelden 

Wij werken bij voorkeur op verwijzing, wat betekent dat je op aanraden van een andere hulpverlener (zoals de huisarts, CLB medewerker, thuisbegeleider,…) contact met ons opneemt. Aangezien zij meestal goed kunnen inschatten of ons hulpaanbod gepast zal zijn, raden we iedereen aan om eerst bij een van hen advies te vragen.

Jij of je verwijzer kunnen aanmelden door tijdens de kantooruren (tussen 9u-12u en 13u-17u) telefonisch contact op te nemen met:

  • VAGGA Belgiëlei via het nummer 03/256 91 20
  • VAGGA Zoersel via het nummer 03/256 91 60

Onze onthaalmedewerkers zullen je te woord staan en enkele algemene vragen stellen (bv. leeftijd, woonplaats, huisarts, gegevens mutualiteit,…).

  • Indien je aanmeldt bij één van de Jeugdteams van de Belgiëlei (0-5 jaar, 6-11 jaar, 12-17 jaar) in Antwerpen, volgt daarna binnen de 4 weken een oriëntatiegesprek met een van onze hulpverleners, waarvoor ook de verwijzer mee wordt uitgenodigd. 
    Meer informatie
  • Indien je aanmeldt bij het Jeugdteam van Zoersel (0-18 jaar) zal één van onze hulpverleners je zo snel mogelijk terugbellen voor een telefonische screening.

Na dit gesprek wordt samen met de jou/jullie beslist of er een behandeling bij VAGGA kan gestart worden. Als dit niet het geval is, zullen wij zo goed mogelijk proberen door te verwijzen. Wij proberen zo snel als mogelijk de nodige zorg aan te bieden. Door de grote vraag, hou je best rekening met een mogelijke wachttijd.

Heb je dringend hulp nodig?

Klik hier voor andere links