Hulp voor kinderen en jongeren


Wie kan er bij ons terecht?

Welke hulp kan VAGGA mij bieden?

 

meer informatie
 

Hulp voor volwassenen en ouderen


Wie kan er bij ons terecht?

Welke hulp kan VAGGA mij bieden?

 

meer informatie
 

Preventie


Verslavingspreventie

Suïcidepreventie (extern via VLESP)

 

meer informatie
 

In de kijker...


Beperkte instroom Latentieteam (6-12 jaar)

Het afgelopen halfjaar ervaart het latentieteam (6-12j) een grote aanmeldingsgolf waardoor de wachttijd tussen het oriënteringsgesprek (OG) en de intake sterk is opgelopen. Om deze tijd terug te dringen, in het belang van de cliënt, gaan we de komende maanden de instroom van nieuwe aanmeldingen beperken.

REBOOTKAMP 

Tijdens het kamp brengen we jongeren die overmatig gamen (15 -18 jaar) samen en laten we hen proeven van de wereld buiten het gamen.Tijdens deze 5 dagen krijgen jongeren inzicht in het problematische van hun gamegedrag en de impact ervan. Doel is dat gamen terug een gezonde plaats krijgt in hun tijdsbesteding.

Steun onze actie! De subsidie vanuit de overheid voor ons Rebootkamp is jammer genoeg weggevallen. Daarom proberen we dit jaar ons kamp te financieren door een crowdfunding. 

Meer informatie kan je hier vinden.
 

OUDERGROEP

In het voorjaar van 2023 zullen er groepssesssies voor ouders van jongeren die (experimenterend/problematisch) drugs of alcohol gebruiken of problematisch gamen plaatsvinden. 
Meer informatie
 

SAMENWERKING KU LEUVEN - CGG VAGGA ROND MCABFT

MCABFT is een interventie die zich specifiek richt op kinderen tussen 8 en 12 jaar oud met gedrags- en/of emotionele moeilijkheden en hun ouder(s).
Meer informatie
 

Zelf aan de slag

Bekijk hoe je zelf aan de slag kan gaan.

Klik hier

Onze vacatures

Wil je graag bij CGG VAGGA komen werken?
Bekijk dan zeker onze vacatures!

Klik hier

 

Welkom bij CGG VAGGA


VAGGA biedt gespecialiseerde, ambulante behandeling aan kinderen, volwassenen en ouderen met ernstige psychische problemen of stoornissen en aan hun omgeving.

We beschikken ook over een werking voor verslavingszorg en verslavingspreventie, en voor personen die door justitie verwezen werden voor behandeling (forensische zorg).

Meer over vagga